最新公告:

  没有公告

您现在的位置: 英语阅读网 >> 英语试题答案 >> 中考英语 >> 正文
The question was once asked of a highly successful businessman,…完形填空及答案           
The question was once asked of a highly successful businessman,…完形填空及答案
作者:佚名 文章来源:网络 点击数: 更新时间:2015-1-24


2011遵义】The question was once asked of a highly successful businessman,How have you done so much in your lifetime?

       He replied,“I have   41  .I have turned my mind free to imagine   42   I wanted to do.Then I have gone to bed and thought about my dreams.In the night I dreamt about my dreams.

And when I awoke in the morning,I saw the way   43   my dreams real.White   44   people were saying,‘You can’t do that,it is   45  ,’I was well on my way to achieving what I wanted,”As Woodrow Wilson,28th President of the U.S.,said:“We grow great by dreams.All big men are

  46  .”

       They see things in the soft fog of a spring day,or in the red fire   47   a long winter’s evening.Some of us   48   these dreams die,but others feed,protect and look after them;keep them through bad days until they bring them to the sunshine and light,it comes   49   to the people who sincerely hope that their dreams will come true.

       So please,don’t let anyone steal you dreams,  50   try to tell you they are too impossible.

       “Sing your songs,dream your dreams,and hope your hope.”

41.A.dreamed            B.changed              C.learned

42.A.how                B.what                C.which

43.A.to make             B.to realize             C.to achieve

44.A.another             B.the other              C.other

45.A.possible            B.impossible             C.important

46.A.dreams             B.dreamer               C.dreamers

47.A.on                 B.in                    C.at

48.A.had                 B.let                   C.kept

49.A.never               B.sometimes              C.always

50.A.or                  B.and                   C.but

41A 42B 43A  44C 45B 46C 47A 48B 49C 50B



试题录入:admin    责任编辑:admin 
  • 上一篇试题:

  • 下一篇试题:
  • 【字体: 】【发表评论】【加入收藏】【告诉好友】【打印此文】【关闭窗口
      网友评论:(只显示最新10条。评论内容只代表网友观点,与本站立场无关!)

    最新文章 更多内容
    普通试题You’re standing with your classmates. …根据
    普通试题Hi everyone, I’ve been in Xuzhou for over …
    普通试题The question was once asked of a highly succ
    普通试题My name is Simon and I am a Grade 9 student.
    普通试题Mr. Wang teaches English in a middle school.
    普通试题Stuart and Steve were twin brothers.…完形填
    普通试题A group of frogs were traveling through the 
    普通试题Granny Sarya lived outside Moscow. …完形填空
    普通试题Denny Crook was a famous photographer. …完形
    普通试题Smiling is the best way of making friends.…
    相关文章
    Granny Sarya lived outside Moscow. …完形填空及
    Soon after Dave left university, one of his un
    Mr. Wang teaches English in a middle school. …
    中考英语词汇辨析:alone/ lonely
    中考英语词汇辨析:aloud/ loud/ loudly
    In English the weather is changeable. …完形填
    Smiling is the best way of making friends.…阅
    Stuart and Steve were twin brothers.…完形填空
    One day a woman got into her car and started …
    There are a lot of holidays for Chinese people
    更多内容

    | 设为首页 | 加入收藏 | 联系站长 | 友情链接 | 版权申明 | 管理登录 |